loading

PSC Primorje je ovlašteni  OPEL partner za prodaju vozila, rezervnih dijelova i servisa.

Tvrtka posluje na lokaciji u Rijeci na adresi Martinkovac 143. Imamo zaposlenike u svim segmentima: prodaji, servisu, limarskim popravcima i postprodaji.

PSC Primorje član je Njemačke AVAG grupacije koja na području Njemačke, Austrije, Poljske, Mađarske i Hrvatske ima 110 prodajno-servisnih centara. Uz Opel koji je naš prvi BRAND, AVAG grupacija zastupa još 11 proizvođača automobila. Tvrtka P.S.C. u Hrvatskoj ima desetak prodajno-servisnih centara, te kao takav, jedini je partner Opela koji nudi jedinstvenu uslugu kako u kvaliteti tako i cijeni za svoje korisnike.

Prodajno-servisni dio je u svim većim gradovima (Rijeka, Zagreb, Split, Osijek i Đakovo) za osobna i laka gospodarska vozila.

Osim prodaje novih Opel vozila, svojim kupcima nudimo i savjetovanje o najpovoljnijim uvjetima financiranja te osiguranja vozila – sve na jednom mjestu i u najkraćem vremenu bez puno papirologije.

Imajući u vidu sve navedeno, sa sigurnošću se možete pouzdati u PSC Primorje kao poslovnog partnera, jer svako Vaše vozilo kupljeno kod nas možete predati školovanim djelatnicima i biti sigurni da će prodaja, servis ili popravak biti obavljen stručno i u najkraćem mogućem roku kako bi Vas vaš ljubimac na 4 kotača dugo i pouzdano služio. Cijelu svoju poslovnu filozofiju usmjeravamo prema jednom cilju – zadovoljstvu naših klijenata. Ključne riječi našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o zadovoljstvu odnosom i uslugom pri kupnji automobila, održavanjem i servisiranjem OPEL vozila odnosno ponudom i lagerom rezervnih dijelova.Naziv: 
Prodajno servisni centar Primorje d.o.o.

Skraćeni naziv: 
PSC PRIMORJE d.o.o.

Sjedište: 
Martinkovac 143, Rijeka

Transakcijski računi i nazivi banaka: 
IBAN HR0724840081100669505

Temeljni kapital: 
2.460.000,00 kn

Članovi uprave: 
Albert C. Still i Mario Palinkaš

OIB: 
73209095120

 

Idite na vrh